Kennisvragen.nl  %>

zelf vragen samenstellen? Inloggen

Account aanmaken

Gratis kennismaken
Met een gratis account kunt u alvast kennis maken met het systeem van vraag, antwoord en uitleg. U kunt zonder abonnementskosten leren eigen vragenlijsten (testen en toetsen) te maken en te publiceren. Tijdens het proces van vragenlijsten samenstellen, ziet u ook een aantal mogelijkheden die horen bij een abonnement. Wilt u tijdens een proefperiode opties die horen bij een abonnement, neem dan contact met ons op.

Voor wie
Voor bedrijven, verenigingen, opleiders, scholen en opleidingsinstituten.
Een eigen account maakt u hier aan››

Hoe werkt het?
Na het beantwoorden van de vragen bevestigt u uw gegevens, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en privacy-statement. U drukt vervolgens op de blauwe knop ‘Account aanmaken’. Vervolgens sturen we u een e-mail met een bevestigingslink. U bevestigt vervolgens de ontvangst en daarmee heeft u een gratis account en overeenkomst bij Kennisvragen.nl.

Na inloggen, krijgt u toegang tot een uitgebreid Dashboard en Mijn account waar u vragenlijsten kunt samenstellen, publiceren, beheren en nog veel meer!

Tip

  • Met een gratis account legt u eerst uw bedrijfsnaam vast (b.v. www.kennisvragen.nl/philips). U kunt later besluiten of u een abonnement wilt zodat u uw account kunt behouden.
  • Probeer eerst vragenlijsten samen te stellen en te publiceren zonder abonnement.
  • Kent u de prijzen en mogelijkheden van een abonnement?