Kennisvragen.nl  %>

zelf vragen samenstellen? Inloggen

E-learning


factsheet e-learning E-learning

Wilt u kennis overdragen en toetsen op een aansprekende en inspirerende manier?


Digitale cursussen, vragenlijsten of toetsen samenstellen en publiceren? Dan biedt Kennisvragen.nl u een uitstekend instrument. Aan de hand van vraag en antwoord toetst u het kennisniveau bij uw personeel, studenten of cursisten. Eenvoudig én doeltreffend!

Bekijk deze factsheet (pdf):

Hoe werkt het?
U maakt een account aan, bijvoorbeeld www.kennisvragen.nl/Onderwijsinstituut. Nu heeft u uw eigen plaats op Kennisvragen.nl waar u uw vragenlijsten voor uw specifieke doelgroep(en) kunt samenstellen en tonen. Als u wilt, kunt u uw cursisten via een wachtwoord toegang verlenen tot uw vragenlijst(en). Ook kunt u er een banner met uw logo plaatsen of linken naar uw eigen website. Met of zonder wachtwoord, logo of linkjes, de keus is aan u.

Meer mogelijkheden
Kennisvragen.nl biedt u meer dan alleen een instrument voor e-learning. U zet de vragenlijsten in als e-marketingtool. Hoe? Door vragenlijsten, enquêtes en onderzoeken samen te stellen over uw organisatie, product of dienst. Toegankelijk voor al uw (potentiële) klanten en de bezoekers van Kennisvragen.nl. U kunt daarbij ook een banner met uw logo plaatsen en eventueel doorlinken naar uw eigen website. Ontdek de mogelijkheden van Kennisvragen.nl!

Wilt u vragenlijsten als e-learning-tool inzetten? We hebben de mogelijkheden voor u op een rij gezet. Of wilt u vragenlijsten inzetten als marketinginstument of een combinatie van beide? Klik dan hier.