Kennisvragen.nl  %>

zelf vragen samenstellen? Inloggen

Klanten aan het woord

Bert Stegehuis van Rendeuro zegt: “We krijgen klanten hierdoor.”


“Via de vragenlijsten op ons account bij Kennisvragen.nl krijgen we een hoog percentage van de bezoekers op onze website. De vragenlijsten worden per stuk namelijk goed ge├»ndexeerd in Google. Dat zien we in de statistieken van ons account bij Kennisvragen.nl. We hebben zelfs nieuwe klanten gekregen die relevante zoekwoorden intypten bij Google. Ze komen dan op onze vragenlijsten en vinden dat leuk en handig. Vervolgens besluiten sommigen om zaken met ons te doen.”Bert Vermeij van PE-opleidingen zegt: “Sommige vragenlijsten zijn meer dan 10.000 keer gemaakt.”

“Ik heb gekozen voor Kennisvragen.nl. Dat heeft tot grotere naamsbekendheid geleid! Veel mensen die permanente educatie voor de wet financieel toezicht (pe wft) moeten volgen, hebben onze vragenlijsten weten te vinden. Enkele vragenlijsten die wij in het openbare domein hebben gepubliceerd zijn al meer dan 10.000 x ingevuld. Dat is ca 20 % van het totaal aantal wft pe kandidaten (ca. 53.000 mensen)! Bezoekers vinden het waardevol om zo te leren. Wij helpen ze graag en het is nog een leuke reclame ook!”

“Wij leveren zowel cursusmateriaal voor de mensen die zelf examen doen, maar verzorgen ook trainingen. Veel van de mensen die een zelfstudie doen en vervolgens een examen, hebben hun materiaal bij ons besteld dankzij Kennisvragen.nl. "

“Voor onze eigen klanten doen wij uiteraard nog meer dan alleen het publiceren in het openbaar domein. Die vragenlijsten zijn echter alleen te bereiken met een wachtwoord. Deze stellen wij beschikbaar aan onze eigen cursisten. Mensen kunnen zo rustig leren op tijden dat het hen uitkomt. Doordat er bij de vragen niet alleen meerkeuze-antwoorden staan maar ook de uitleg, leren zij er veel van. Het is dan ook de perfecte voorbereiding op een examen of op een van onze cursussen of opleidingen. Over de mogelijkheden van- en de samenwerking met Kennisvragen.nl ben ik dan ook erg tevreden.”