De verschillende soorten kerstpakketten

Hoe leuk is het om je collega’s en zakenrelaties met kerst een mooi kerstpakket mee naar huis te geven? Online zijn er vele aanbieders te vinden met ieder unieke pakketten. Via webshops als www.kerstpakkettentip.nl of www.kerstpakketten.expert heb je keuze uit honderden pakketten. Hierdoor wordt de zoektocht naar het perfecte kerstpakket niet gemakkelijk gemaakt. We helpen je graag bij deze keuze, onze tips lees je hier!

Kerstpakket voor jouw onderneming

Door de verschillende hobby’s, eigenschappen en persoonlijke kenmerken van je collega’s kan het nog wel eens lastig zijn om het juiste kerstpakket te vinden. Maar er is een ding wat al deze collega’s met elkaar gemeen hebben: de werkplek. De personeelsleden die volgens jou een cadeautje verdienen werken voor jouw bedrijf, ga dus voor een geschenk dat past bij jouw onderneming. Door aan het eind van het jaar een kerstpakket te geven passend bij de visie van je bedrijf laat je je collega’s zien dat je hun waardeert en blij bent dat ze er zijn. 

Traditionele kerstpakketten

Nu je weet wat de achterliggende gedachte wordt van je kerstpakket kun je gaan zoeken naar een kerstpakket passend bij jouw onderneming. Bij een traditionele kerstpakket wordt er al snel gedacht aan een doos vol snoepgoed en andere voedingsmiddelen. Tegenwoordig bestaat een kerstpakket vaak uit een groot geschenk met daarnaast kleine delicatessen. Bij zo’n groot geschenk kun je dan denken aan en koffer, mini barbecue, slowcooker en ga zo maar door.

Kerstpakket samenstellen

Een andere optie is om te gaan voor een kerspakket op maat, je kiest voor een traditioneel kerspakket maar kunt deze aanpassen naar je eigen smaak. Je laat artikelen weg of voegt artikelen naar je eigen keuze toe. Wist je dat er vaak ook de mogelijkheid is om je collega’s zelf het kerstpakket te laten kiezen? Met een unieke code met daarop een bepaald bedrag kunnen ze zelf kiezen uit de diverse kerstpakketten. 

Er zijn zo veel kerstpakketten te verkrijgen waardoor er altijd een uniek geschikt pakket is voor jouw onderneming. Maar vaak is de gedachte achter een kerstpakket veel meer waard dan de inhoud!

cloud-vips
Blog artikelen