Overig

Op kennisvragen.nl vind je de antwoorden op al jouw kennsvragen. Naast online marketing, webdesign en de diverse marketing tools vertellen we je graag meer over hosting, programmeertalen, API’s en meer! 

Hosting

Bij webhosting huur je een stukje opslag, geheugen en rekenkracht van een server bij een webhoster. Deze voert voor jou onder andere updates uit en beschermt je website. Webhosting is onder te verdelen in verschillende vormen. Meer weten over deze verschillende vormen? Klik dan hier.

API’s

Gegevens overdragen van het ene systeem naar het andere systeem wordt mede mogelijk gemaakt door API’s. Deze API’s zorgen voor de wisselwerking tussen applicaties, gegevens en apparaten, het wordt gezien als een soort toegangspoort. Maar wat kun je met deze API’s en welke soorten zijn er? Dat lees je in ons artikel.

Programmeertalen

Een programmeertaal beschrijft de opdrachten en aanwijzingen die een apparaat uit moet voeren. Maar wat zijn de populairste programmeertalen van 2021? Dit en veel meer lees je in onze blog

Kerstpakketten webshop

De december maanden komen er weer aan en het wordt tijd je collega’s te bedanken met een kerstpakket. Maar voor welk kerstpakket moet je gaan? Wij nemen je mee in de verschillende soorten kerstpakketten. >>

cloud-vips